Sportpark Kleine Vink

Projectomschrijving

De gemeente Zuidplas brengt haar sportlocaties weer op orde. Dat doet de gemeente door zowel naar de kwaliteit te kijken als naar de mogelijk voor verenigingen om op een goede manier door te groeien.

Procap was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een sportlocatie voor een korfbalvereniging, een tennisvereniging, een hockeyvereniging en een jeu de boules vereniging. Werkzaamheden bestonden onder andere uit het opstellen van het programma van eisen (PvE) van de sportvelden en accommodaties, het begeleiden van de ontwerpfase, de realisatie van een sporthal en het begeleiden van de sportverenigingen bij het opstellen van hun programma’s van eisen.

Resultaat
  • De ontwerpfase is afgerond en de programma’s van eisen van de sportvelden en accommodaties zijn afgerond.
  • De sporthal en de accommodatie van de korfbalvereniging zijn opgeleverd.
  • Faseringsplan opgeleverd
Bijzonderheden

De plannen voor sportpark Kleine Vink zijn eind 2012 gewijzigd. Het college en de gemeenteraad van de gemeente Zuidplas hebben besloten om de aanleg van het sportpark Kleine Vink faseren. Dit betekent dat vooralsnog alleen de accommodatie en de sportvelden van de korfbalvereniging worden verplaatst naar sportpark Kleine Vink. De banen en velden van de hockeyvereniging, tennisvereniging en de jeu-de-boules-vereniging blijven voorlopig op de huidige locaties, maar worden grondig gerenoveerd en gedeeltelijk uitgebreid.

Opdrachtgever

Gemeente Zuidplas

Opdrachtnemer

Procap

Looptijd

2010/2011/2012

Projectomvang

-

Overige informatie

Meer informatie over dit project is te vinden op de website van de gemeente Zuidplas

Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten in Nederland? Projecten Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!