Bedrijventerrein Nieuw Vennep

Slideshow
Projectomschrijving

In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer heeft APPM het projectmanagement verzorgd voor twee bedrijventerreinen in Nieuw Vennep. Het betreft een laatste fase van de uitgifte van een nieuw bedrijventerrein en de herstructurering van een verouderd bedrijventerrein.

Resultaat

Voor het nieuwe bedrijventerrein, waarvan de uitgifte al 10 jaar loopt en grotendeels is afgerond, is de focus verlegd. Waar eerst alleen uitgifte plaats vond, is nu gekozen voor een combinatie met bestaande dynamiek. Het resultaat is een samenwerking tussen het parkmanagement en de gemeente, van waaruit gezamenlijk ingezet wordt op de marketing en in het vergroten van de levendigheid op het terrein.

De herstructurering van het bestaande terrein was tweeledig: (1) de herinrichting van de gehele openbare ruimte en (2) de herontwikkeling van een deelgebied. Het nieuwe openbaar gebied is gerealiseerd. Rondom de herontwikkeling wordt de samenwerking gezocht met het (mogelijk) verplaatsende recyclingbedrijf en met een partij die herontwikkeling voorziet.

Opdrachtgever

Gemeente Haarlemmermeer

Opdrachtnemer

APPM

Partners

n.v.t.

Looptijd project

2012 - 2013 (herontwikkeling deelgebied loopt nog)

Projectomvang

± € 40.000.000,-

Aanvullende informatie

http://www.nieuwvennepzuid.nl/
Neem voor meer informatie contact op met Hilco van der Wal via 023-5621630 of via wal@appm.nl

Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten in Nederland? Projecten Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!