Renovatie en verbouw van een voormalig internaat tot justitiële jeugdinrichting

Slideshow
Projectomschrijving

Ingrijpende renovatie van een bestaand monumentaal gebouw, voorheen een internaat, in het midden van het land. Deze locatie is geschikt gemaakt voor opvang van circa 30 meisjes die het slachtoffer zijn geworden van zogenaamde loverboys.

Omschrijving werkzaamheden

BOB Advies heeft LSG-Rentray geadviseerd en begeleid bij planvorming en de ingrijpende renovatie van het bestaande monumentale gebouw, voorheen een internaat, in het midden van het land. Werkzaamheden bestonden uit advies aan opdrachtgever, begeleiding van planvorming, prijsvorming door aannemers en uitvoeringsbegeleiding (kwaliteit-, budget- en planningsbewaking).

Opdrachtgever

LSG-Rentray, Eefde

Opdrachtnemer

BOB Advies

Partners

-

Looptijd

Het project is in 2011 afgerond en opgeleverd

Projectomvang

Circa 2 miljoen incl. btw bedragen

Bijzonderheden

Het project is uitgevoerd onder grote tijdsdruk omdat de centrale overheid op zeer korte termijn extra capaciteit beschikbaar wilde hebben. Er is daarom gekozen voor een aanpak in bouwteam.

Speciaal aandachtspunt is geweest de beveiliging van het pand tegen inbraak door loverboys, die hun slachtoffers komen terughalen.

Overige informatie

Via deze link.

Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten in Nederland? Projecten Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!