Easyhotels Nederland

Slideshow
Projectomschrijving

DanZep Hotels is franchizehouder van het budget concept ‘easyhotel’. Elk jaar wil DanZep minimaal één nieuw Easyhotel in de Benelux realiseren. Op 27 mei 2013 is in het centrum van Den Haag het tweede EasyHotel van de Benelux geopend. Na de realisatie van de, inmiddels succesvol gebleken, vestiging in Amsterdam heeft BOB Advies ook voor deze vestiging het projectmanagement en directievoering namens DanZep op zich mogen nemen. Een derde EasyHotel is op dit moment in aanbouw en zal binnenkort ook Rotterdam aansluiten op deze succesformule.

Werkzaamheden

Het verbouwen van bestaande kantoorgebouwen tot budgethotels. Dit begint bij het zoeken naar geschikte bestaande kantoorgebouwen die op de markt zijn. De locatie, het bestemmingsplan en de mogelijkheden van het gebouw worden eerst onderzocht. Op basis van een haalbaarheidstudie en eenvoudige plattegronden wordt door Danzep de financiering aangetrokken of worden afspraken gemaakt met de eigenaar van het gebouw. BOB Advies assisteert Danzep vanaf het eerste moment dat er met verschillende partijen contracten aangegaan worden tot en met de uitvoering van het bouwmanagement totdat het gebouw in gebruik genomen kan worden.

Opdrachtgever

DanZep Hotel Real Estate, Rijswijk

Opdrachtnemer

BOB Advies

Projectomvang

-

Bijzonderheden

Zoals aangegeven bestaan de bouwprojecten uit het verbouwen van bestaande kantoorgebouwen in binnenstedelijke gebieden tot budgethotels in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Een goede afstemming tussen alle participanten en betrokkenen is van zeer groot belang voor een beheersbaar verloop van het bouwproces.

Aanvullende informatie

Klik hier

Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten in Nederland? Projecten Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!