Loopstromen in Gebouwen 2.0: Organisatie van loopstromen in gebouwen: ervaringen uit de praktijk

De ingrediënten voor tevreden voetgangers zijn bekend, namelijk: veiligheid, comfortabel & een goede doorstroming. Maar hoe organiseer je dit?

Uit het meerdere praktijkseminars ‘Loopstromen’ van BouwRegieNetwerk bleek dat voetgangers een hoge mate van zelforganisatie laten zien. Maar dat hier ook grenzen aan zitten. Om knelpunten te voorkomen helpt een goede analyse. Dit leidt tot een ‘fact-based’ inzicht op basis waarvan onderbouwde keuzes gemaakt kunnen worden voor aanpassingen in een gebied of openbare ruimte. Zo kunnen effectieve maatregelen worden toegepast om beleving, veiligheid en ‘wayfinding’ te verbeteren, met als resultaat: blije voetgangers!

Op verzoek van aanwezigen bij dit seminar organiseert BouwRegieNetwerk nu op 28 september 2017 een verdiepende vervolgworkshop over het organiseren van loopstromen in gebouwen en openbare ruimtes. Sprekers uit het wetenschappelijk veld en praktijkdeskundigen zullen ingaan op thema’s zoals ‘Wayfinding’ en het ‘Domeindenken’.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden

Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten in Nederland? Projecten Databank

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!