Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten zijn er in Nederland? Projecten Databank

Voorzitter Borgingscommissie Energieakkoord Ed Nijpels in gesprek met burgers over het klimaatakkoord

De CV de deur uit? Baas over je eigen energie? Verdienen aan duurzaamheid? Rijden in elektrische auto’s? Het kabinet wil dat we 49 procent minder CO2 gaan uitstoten. Hoe dat moet? Daarover kraken onderhandelaars van het Klimaatakkoord onder leiding van Ed Nijpels nu harde noten met 5 bijeenkomsten in het land. U kunt hieraan deelnemen.

Keuzes maken voor energietransitie
Om tot goede keuzes te komen, willen ze ook weten hoe u er over denkt. Iedereen krijgt met de energietransitie te maken. Zonder draagvlak lukt het niet. Vanaf 28 mei 2018 brengen de voorzitter van de Borgingscommissie Energieakkoord Ed Nijpels en andere partijen achter het Klimaatakkoord in een reeks van vijf bijeenkomsten een bezoek aan Zutphen, Breda, Groningen, Utrecht en Leiden.

Zij zullen meer vertellen over activiteiten van de commissie en wat dat voor de maatschappij betekent. Ook willen zij uw vragen, wensen, zorgen en ideeën horen. Er is altijd iemand bij die de Haagse plannen vertaalt naar de betekenis voor de regio. Een uitgelezen kans om uw stem aan de onderhandelingstafels te laten horen. Wilt u meer weten over deze bijeenkomsten? Klik hier

Woningvoorraad verduurzamen
Nederlandse woningcorporaties voelen steeds meer de noodzaak tot verduurzaming. Niet alleen uit ideologie, de maatschappelijke en wettelijke vraag naar duurzame energie wordt steeds hoger. Daarnaast staan het beheersbaar houden van woonlasten en bieden van kwaliteit hoog op de agenda. De woningcorporatiesector heeft nog flinke stappen te zetten om de ambities van het energieconvenant (gemiddeld energielabel B in 2021) te halen. De verplichtingen worden bovendien steeds groter en er zal (in de nabije toekomst) strenger worden gehandhaafd.

Seminar Woningvoorraad verduurzamen
BouwRegieNetwerk organiseert op 7 juni 2018 een seminar voor woningcorporaties, gemeentes, provincies en omgevingsdiensten om met elkaar inzichtelijk te krijgen hoe u als opdrachtgever de beste keuzes en afwegingen kunt maken voor de realisatie van uw duurzaamheidsopgaven.

Informatie programma en aanmelden
Voor meer informatie over dit seminar en aanmelden klik [HIER]

BouwRegieNetwerk 17 mei 2018

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!