Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten zijn er in Nederland? Projecten Databank

“Op de savanne wisten we altijd wie de baas was, bij samenwerken tussen organisaties weten we dat doorgaans niet”

Over samenwerken is al veel gezegd en geschreven. Voordat we beginnen met samenwerken, zijn we ervan overtuigd dat dit goed zal verlopen. Beide partijen hebben immers goede bedoelingen en de intentie om er samen een mooi project van te maken. In de praktijk blijkt samenwerken echter vaak veel lastiger dan gedacht. Zaken lopen niet zoals verwacht en er ontstaan verschillende interpretaties van dezelfde werkelijkheid.

Wat kunnen we doen om de samenwerking te laten verlopen zoals we het in eerste instantie bedoeld hadden? En bestaat er wel één ‘soort’ samenwerking die we op eenzelfde manier kunnen benaderen? We vroegen het Prof. Dr. Jaap Schaveling, Organisatiepsycholoog en Hoogleraar Samenwerken & Leiderschap van de Nyenrode Business Universiteit.

Klik hier voor het interview.

PPS Conventie 2018 (30 mei, Ministerie van IenW, Den Haag)
Jaap Schaveling treedt tijdens de PPS Conventie 2018 op als gastdocent binnen de mini MBA ‘Leer Samenwerken in 2 uur’. Samen met nog vier andere toonaangevende docenten neemt hij de deelnemers mee in de ‘samenwerkingscarrousel’, waar hij vijf ijzeren wetten presenteert op het gebied van samenwerken. De overige vier docenten zullen in de komende weken eveneens geïnterviewd worden. Klik hier om u aan te melden voor de PPS Conventie 2018 zelf.**

BouwRegieNetwerk 24-4-2018

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!