Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten zijn er in Nederland? Projecten Databank

De wereld verandert snel...

Nieuwe ontwikkelingen, leiderschap, inspiratie, veranderingsprocessen: uitnodiging interactief seminar in de A’dam Look Out.

De wereld verandert snel. Innovaties en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Nieuwe technieken bereiken de werkomgeving en worden geïntegreerd in de werkprocessen. Daarnaast ontstaan andere netwerken en andere samenwerkingsvormen. Ook de vraag naar slimmere duurzame oplossingen neemt toe. Succesvolle organisaties bewegen mee met deze veranderingen. Om optimaal in te spelen op deze veranderingen vraagt een toekomstgerichte en brede blik, dat vraagt om creativiteit en lef. Lef om af en toe tegen de stroom in te zwemmen. En dat vraagt om inspirerend leiderschap.

Building for Tomorrow organiseert over deze thematiek (en kansen!) een interactief congres met sprekers vanuit de wetenschap (zoals ‘de psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’) en de praktijk (zoals de directeur Directie Financiën (en vml directeur strategisch huisvestingsplan) van de Nationale Politie) en directeur van Poppodium de Nobel. Laat u inspireren op 31 mei a.s. in de A’dam Lookout (het voormalige Shell kantoor aan het IJ).

Een mooie groep van bestuurders, directeuren en (programma)managers van organisaties zoals Nationale Politie, gemeenten, universiteiten, hogescholen, Roc’s, Rijksvastgoedbedrijf, culturele instellingen, etc. heeft zich hiervoor reeds aangemeld. Behoort u ook tot dit profiel, bent u eveneens geïnteresseerd in dit onderwerp, wilt u ervaringen met hen uitwisselen, dan willen wij u erop wijzen dat wij een beperkt aantal kaarten voor dit evenement beschikbaar hebben. U kunt hier het programma bekijken en u aanmelden (onder voorbehoud van resterende beschikbaarheid kaarten).

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!