Gratis Dienstverlening

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?Nieuwsbrief

Linked-In

Meediscussiëren op LinkedIn? LinkedIn

Projecten Databank

Welke Bouwregie projecten zijn er in Nederland? Projecten Databank

“Ben ik echt de samenwerkingspartner die ik mezelf zou toewensen?”

De aanbesteding: een bepalend moment in elk project, zeker wanneer we het hebben over publiek-private samenwerkingen. Opdrachtgevers en opdrachtnemers maken kennis met elkaar als toekomstige samenwerkingspartners en tasten af wat de mogelijkheden zijn. Hét moment om het eens goed over de invulling van deze samenwerking te hebben. Toch?

In gesprek met mr. Petra Heemskerk, partner bij advocatenkantoor CMS, vroegen we haar naar de do’s en dont’s van samenwerken in PPS-projecten en welke elementen in een aanbesteding ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking een succes wordt.

Klik hier om het interview te lezen…

PPS Conventie 2018 (30 mei, Ministerie van IenW, Den Haag)
Petra Heemskerk treedt tijdens de PPS Conventie 2018 op als gastdocent binnen de mini MBA ‘Leer Samenwerken in 2 uur’. Samen met andere toonaangevende docenten neemt zij deelnemers mee in de ‘samenwerkingscarrousel’, waar zij vijf ijzeren wetten presenteert op het gebied van samenwerken. De overige docenten worden in aanloop naar de conventie eveneens geïnterviewd. Klik hier om het interview met Jaap Schaveling (Nyenrode Business Universiteit) te lezen.

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelding voor de PPS Conventie 2018.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van ESCo’s en energietransities.

U bent ingeschreven voor de PPS Netwerk Nederland Nieuwsbrief!